sliderfoto

Businessclub Prins Alexander

Adres:
Postbus 81140
Postcode:
3009 GC
Plaatst:
Rotterdam
Aantal leden:
Kosten lidmaatshap:
€ 275,00


Omschrijving

Inspiratie voor ondernemers in Prins Alexander en omgeving
Business Club Prins Alexander is een actieve club voor ondernemers, door ondernemers. Doel van de Business club is om ondernemers in Rotterdam Prins Alexander en omstreken bij elkaar te brengen en kennisuitwisseling te bevorderen tussen de bedrijven, instellingen en lokale overheid. Daarnaast biedt de Business Club de mogelijkheid tot netwerken.

De Business Club Prins Alexander heeft momenteel ca. 100 leden afkomstig uit een veelheid van verschillende branches uit Rotterdam Prins Alexander en omstreken, van autodealers, tot banken, adviesbureaus, sport, zorg, etc.

De Business Club Prins Alexander organiseert op jaarbasis een breed scala aan activiteiten. Maandelijks wordt er minimaal één keer per maand ofwel een netwerkactiviteit, ofwel een kennisactiviteit, ofwel een sociale activiteit georganiseerd voor de leden. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten met andere business clubs en partijen georganiseerd, waar onze leden toegang toe hebben. Altijd staat kennisuitwisseling, netwerken en interactie met elkaar centraal.

Waarom lid worden?
De belangrijkste reden waarom je als ondernemer lid wilt worden van de Business Club Prins Alexander is om ervaringen en kennis uit te wisselen met mede ondernemers. Ondernemers hebben vaak een zeer druk en hectisch bestaan, maar missen in de praktijk veelal de mogelijkheid om met gelijkgestemden en mensen die in eenzelfde positie zitten van gedachten te wisselen en te klankborden. De Business club biedt bij uitstek de mogelijkheid hiervoor. Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om zaken te doen.

Lid worden kan doormiddel van invullen van het aanmeldingsformulier. Het is het altijd mogelijk om een keer een van onze bijeenkomsten te bezoeken en de Business Club zelf te ervaren!
U kunt natuurlijk altijd bellen (010-4214613) of mailen: secretaris@businessclubpa.nl.