sliderfoto

Sportmovement Mark Spierenburg


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0641712429
Adres:
Kopenhagenstraat 73 73
Postcode:
3067DE
Plaats:
Rotterdam


Contactpersoon

Naam:
M Spierenburg
Emailadres:
info@sportmovement.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

SportMovement verzorgt verschillende sport- en spelactiviteiten voor verschillende afnemers, waaronder brede scholen, in Rotterdam en omstreken. Zo bieden wij verschillende sportclinics aan, waarbij we in meerdere lessen een sport uitdiepen. U kunt ook bij ons terecht voor sportevenementen zoals sportdagen en toernooien. Meer individuele trajecten zitten ook in ons pakket, hierbij kunt u denken aan het meten van de fitheid of een traject voor kinderen met een achterstand op sportgebied.


Ons aanbod bestaat uit uitdagende lessen waarbij de deelnemers hun grenzen en talenten leren verkennen en ontwikkelen. Daarnaast worden de sociale competenties van de deelnemers gestimuleerd door aandacht te besteden aan bv. respect voor elkaar en werken in teamverband.


SportMovement kan worden ingehuurd voor het geven van sportclinics en het organiseren van evenementen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, maar ook voor bedrijven en particulieren. Deze sportclinics en evenementen kunnen als standaard pakket worden afgenomen maar kunnen ook naar uw wensen worden aangepast.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding